Helt siden vi begynte å bevege oss rundt på denne kloden har vi vært opptatt av historiefortelling. Fra mennesket samlet seg rundt bålet for å høre historiene om dagens jakt, eller forevige historier gjennom hulemalerier og hellerissinger. og til dagens samfunn der historier blir delt ved hjelp av Internett, fjernsyn og radio, har vi mennesker elsket de gode historiene.

En utvikling har det vært innen historiefortellingen, men i prinsippet er fortsatt mye likt. Der man før samlet seg for å lytte og fortelle, der hører man nå på radio og podcaster. Der man før visualiserte historiene gjennom hulemalerier og helleristninger, bruker man nå Facebook, Instagram og Youtube.

Verktøyene er forskjellige, men metoden er den samme. Formidling av historier gjennom bruk av lyd, bilde og tekst.

I dagens samfunn er det enklere å dele historiene enn noen sinne. Med dagens digitale muligheter er det ingen begrensninger på hvor mange du kan nå og dele ditt budskap med. Uavhengig av om du er vil fremme et produkt i kommersiell hensikt, eller om det er et personlig minne, kan du gjøre det med den gode historien.

Og det er nettopp det som er hensikten med denne siden. Enten du trenger tekst til nettbutikken din, et lysbildeshow for personlige minner, eller du ønsker å dele historier fra gamle dager kan vi hjelpe deg med det her på Historieforteller.no.

helleristning-litesosiale-media-lite