Bilder til artikkelen din

 

Bilder leverer vi også.

Ofte er det et problem når man skal publisere en artikkel at man står i beita for bilder å illustrere den med. Det sies jo at et bilde erstatter tusen ord. Er ikke umiddelbart enig i dette utsagnet, men det som er helt sikkert, er at en artikkel med bilder fanger mer oppmerksomhet enn en uten.

Spesielt ved markedsføringartikler av et produkt eller en tjeneste, betyr bruk av bilder veldig mye. Særlig for kundens gjenkjenning av produktet når han finner det i butikkhyllene.

Det er mange som tror at det er bare å finne bilder til slikt bruk på Internett. Teknisk sett er ikke dette noe problem. Bare høyreklikk og last ned. Juridisk derimot, oppstår det problemer veldig fort. Det er noen som eier bildene på Internett også. Disse eierne vil også gjerne ha betalt for jobben de har lagt ned på bildene sine. Fotografer har også husleie og andre utgifter som skal betales.

Hvis du «låner» disse bildene til din egen nettside eller artikkel, uten tillatelse, så bryter du faktisk  loven. Og det burde være grunn nok til å ikke gjøre det. Hvis du i tillegg blir oppdaget, og det blir man ofte, så kan det bli kostbart.

Her, hos oss tar vi mye bilder selv. Kamera er som hovedregel alltid med, og på den måten har vi bygget opp et ganske stort bildearkiv. Har vi ikke bildet til din artikkel, så tar vi det. Selvfølgelig under forutsetning av at det er  praktisk og økonomisk forsvarlig.

Vi selger også bilder uten artikler.

Vi har lang erfaring med fotografering og bra utstyr. Vi har  fått mye skryt av bildene vi har levert til såvel privat som offentlig sektor. Noen bildeeksempler kan du studere her på vår fotoside.

Om du har egne bilder eller kjøper de andre steder  (noe vi selv må gjøre av og til), så er det helt greit for oss at du bruker dem til artiklene du kjøper av oss. Det at vi kan  tilby bilder til artiklene våre er en ekstratjeneste, som du står helt fritt til å benytte deg av.

[CI id=156]