Artikler til dine hjemmesider

Hjemmesider er viktig.

I dag er de aller fleste enige om at hvis de skal være synlige  i markedet så er det ikke bare viktig å ha en hjemmeside, men at man har en hjemmeside som folk leser. Om det er dine meninger du vil dele med verden, eller det er en vare du vil markedsføre, er Internett et av de viktigste stedene å profilere seg.

Hvordan synes?

Men, for å få ditt publikum til å lese budskapet ditt, er de faktisk nødt til å finne siden din. Her er det mye du kan gjøre selv. Reklame i aviser, på tv eller radio, også kalt media, er en mulighet. Du når mange potensielle lesere, men til hvilken pris?

Reklame i media koster. Og hvilket publikum når du for de pengene? Det er ikke sikkert gamle tante Olga mener at avisreklamen din, om de revolusjonerende støtdemperne du selger er spennende nok til at hun vil bruke kvelden sin på nettet for å lese mer om dem.

En mulighet som flere og flere benytter er søkermotorene. Når en potensiell kunde skal kjøpe seg nye støtdempere, går han gjerne på Google for å orientere seg. Om da din hjemmeside kommer opp som nummer 355 av forslag,  når vedkommende søker på ordet støtdemper, er vel sjansene minimale for at noen leser om dine revolusjonerende støtdempere og tilbud på disse.  Antagelig er demperne allerede bestilt fra konkurrenten din. Dette med synlighet i søkermotorene er et helt fag i seg selv.

Det jeg derimot skal skrive litt om, er hvordan alle kan øke antall besøk på hjemmesiden sin.  Svaret er så enkelt som at det må skje noe på sidene dine. Søkermotorene vil se at siden din er aktiv, med nye artikler og bilder. Det samme vil leserne dine. Hvis det aldri er noe nytt av interesse å lese om er det begrenset hvor lenge leserne dine kommer tilbake.

Til slutt er du glemt.

La oss gå tilbake til eksempelet med støtdemperne. Vi kan nok anta at mange som er i markedet for denne type produkter, generelt er opptatt av bil og ting relatert til dette. Ved at du stadig fyller siden din med nye artikler om bilhobbyen, vil disse kundene legge hjemmesiden din i sine favoritter, og ofte dumpe innom for å lese mer. De vil også lenke til artiklene dine på andre sosiale medier, forum og hjemmesider.

Jo flere lenker  fra relevante sider, jo gladere blir søkermotorene, og du rykker fremover i køen.

Det finnes dog en felle du må for enhver pris unngå. Ikke gå ut på Internett og kopier andres artikler eller bilder. For det første er det brudd på norsk og internasjonal lov om opphavsrett, og i tillegg kan søkermotorene sende websiden din i helt motsatt retning enn det du hadde tenkt deg.

Du har kanskje ikke tid til å skrive artikler?

Det er her våre tjenester kan hjelpe deg. Vi kan både levere pakker med artikler eller en abonnementsordning  hvor du får tilsendt en, to eller hvor mange artikler du ønsker i uka. En kombinasjon av dette er selvfølgelig også fullt mulig.

Og husk, alle våre artikler er skrevet spesielt for dine sider og dermed er unike. Ta kontakt for en uforpliktende prat eller tilbud hvis dette kan være av interesse.