Bruksanvisninger

Bruksanvisninger er en nyttig ting, uansett hvor mye mannen i huset benekter det. Ofte blir det sånn at når absolutt alle andre muligheter er prøvd og ikke fører frem, så blir bruksanvisningen funnet frem.

Dessverre er det ofte slik at bruksanvisningen heller ikke bidrar med noe nyttig. At den er skrevet på et fremmed språk er jo ikke til noe særlig hjelp, men det kan man alltids finne ut av, ved hjelp av ordbøker eller oversettingsprogrammer på Internett.

Et større problem er at bruksanvisninger ofte er skrevet for innviklet for en vanlig forbruker. Noe som du som forhandler bør tenke over, selv om du har gjort en god  jobb med oversettelsen.

Vi snakker om en veiledning. En enkel skritt for  skritt forklaring. Noe som sparer kunden din for mye frustrasjon og onde tanker i din retning.  Noe som sparer deg for mange timer i telefonen. Du har nok mer lønnsomme ting å bruke tiden din på.

Her på Skribenttjenester har vi god erfaring med å skrive denne type veiledninger. Så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat  hvis dette kunne være noe for dine produkter.